Fotoalbumservice

Er worden veel foto’s gemaakt, die helaas vaak ergens verdwijnen op een harde schijf. Maar foto’s kunnen natuurlijk ook tentoongesteld worden. Dat laatste is mijn streven voor de fotoalbums die ik maak.

Een mooie herinnering aan een bijzonder moment!

Voorbeeld van een fotoalbum by Frederique

Foto albums maken brengt creativiteit in mij boven. Ik maak ze met zelfgemaakte foto’s maar ook met foto’s die worden aangeleverd. Het kan gaan om afgedrukte foto’s (inplak fotoalbum) of om een digitaal fotoboek. Het resultaat moet altijd een schitterend naslag zijn van een waardevolle herinnering.

Verschillende soorten/maten zijn mogelijk, hard of soft cover, losse bladen, pocket formaat of bijvoorbeeld 30×30. Met fotokaft, lederen- of linnen omslag, met ringband of (plat)gebonden.

Jouw foto's in een digitaal fotoalbum by Frederique

Jouw foto’s in een digitaal fotoalbum by Frederique

 
Graag werk ik met Albelli. Via hun site kun je ook jouw fotoalbum digitaal inkijken en de link naar het album delen met familie en vrienden. Luxere uitvoeringen en bijzondere vormen zijn uiteraard ook mogelijk via andere leveranciers.

De kosten van een boek hangen af van de opties. Mijn uurtarief is € 17,50. Gemiddeld is een foto album tussen de 2 en 8 uur werk.  Naast maat, type opslag en verzendkosten is de prijs verder afhankelijk van het aantal foto’s en de eventuele bewerkingen die gewenst zijn.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.